Då var det onsdag igen.

Om precis en vecka ska Ciaran åka på sin första dagisutflykt! De ska åka till Skånes djurpark. Bussen går kl 9 och de är hemma igen kl 16. Alltihop pröjsas av fastihgetsägaren som kompensation för att hela Ciarans avdelning fått stängas och saneras och renoveras pga att något gått sönder i avloppen som gjorde att avloppsvatten översvämmade hela avdelningen. Mysigt - not!

Idag ska vi till barnmorskan kl 15, för inskrivning. Ska bli spännande. Nu känner vi bebisen varje kväll, men det är lite synd att det är en sån kvällsbebis för den kommer inte igång förrän Ciaran har gått och lagt sig, så han har inte kunnat vara med och känna ännu.

Vi var på ytterligare en husvisning igår, i Klagshamn. Det var ett likadant radhus som det vi tittade på i vintras. Det som är ett stort plus är att det är extremt barnvänligt, det är 2 plan, liten trädgård med lekplats rakt utanför, men det är väldigt basic och på gränsen till tråkigt. Man får ingen wow-känsla någonstans. Klagshamn är ju inte heller en världsmetropol, det finns en liten servicebutik, men annars gäller det att ta sig till Bunkeflostrand om man ska handla någon mat eller gå på apoteket eller vårdcentralen. Så för barnen är det kalas - för oss vuxna är det inte. Jag tror mr C skulle få lappsjuka inom en vecka. Vi får leta vidare...

På tal om husköp - mäklaren jag mailade i torsdags har fortfarande inte svarat.

0 kommentarer: