En ap-skiftnyckel

När något oförutsett och mindre positivt inträffade som gjorde att man fick lägga om sina planer, sa man i Kanada att man hade 'been thrown a monkey wrench' - en ap-skiftnyckel. Vi har fått en ap-skiftnyckel av vår granne. Genom att de la ut sin lägenhet på hemnet, som är 4 kvadratmeter större än vår, till ett pris som ligger 300 000kr lägre än vad vi är beredda att sälja vår för. De hade visning innan helgen och har visseligen redan bud på den strax över begärt pris och ska visa den igen idag, men det ändrar ändå om i våra planer. Samtidigt som vi inte har hittat något nytt som känns rätt för hela familjen.

Så igår kom vi fram till att vi kommer bli kvar här tillsvidare. Ingen idé att sälja med förlust och panik köpa ett boende som hela familjen inte kommer trivas i.

Så när jag kommer hem från frisören i eftermiddag ska jag klura lite på hur vi kan stuva om i sovrummet för att göra plats för en liten person till. Kan Sigrid få ett så mysigt kryp in bakom garderoben ska det väl funka för Maximilian också.

0 kommentarer: