Inga bud än

Har inte hört något från mäklaren, så inga bud än. Vi pratade lite om det igår och får vi inga bud så tar vi bara bort den. Vi orkar inte krångla med fler visningar nu, om inte det är någon som redan sett den som vill komma igen eller så. Vi vill inte heller ha den liggande ute någon längre tid, då är det bättre att vänta och lägga ut den igen senare.

Jag har försökt ringa specialistmödravården säkert 8 gånger idag men får bara prata med en maskin. Jag har fortfarande inte fått datum för borttagandet av cerklaget och nu tycker jag att sammandragningarna börjar bli ganska täta och lite jobbiga, speciellt på kvällarna. I går klockade Carsten dem och det var allt från 6 till 2 minuter i mellan. Det är vanliga normala förvärkar i v 35, så att jag oroar mig inte jättemycket ännu, men ibland blir de ganska jobbiga och om de tycker jag ska vänta ytterligare 3 veckor för att ta bort stygnet så har vi nog lite delade meningar. Jag har lämnat meddelande och nummer och väntar på att de ska ringa upp. De ringer säkert när jag går och hämtar Ciaran på dagis.

Annars har jag försökt ta det lugnt idag. Men gud vad tråkigt det blir :(. Jag ringde Carsten och störde honom på jobbet bara för att jag har så sablans tråkigt. Egentligen finns det massor jag kan göra, men jag tänkte jag skulle försöka att vila en dag och se om det gör någon skillnad ikväll.

0 kommentarer: