Weekend update

I fredags var jag hos Nea och hjälpte henne tapetsera en fondvägg i hallen. Det blev jättesnyggt! Jag blev alldeles sugen på att göra något här också, men vi får väl se om vi får lägenheten såld först, så kanske jag får vänta till nästa hem.

Födelsedagen i lördags blev jättelyckad. Jag var uppe kvart i 9 och städade inför söndagens visning så Carsten inte skulle behöva göra det på sin fördelsedag. Han fick istället sovmorgon till 10:30 och sedan frukost på sängen (men när jag väl kom in med brickan och sjöng låg han fullt påklädd i sängen och väntade). Sedan åt vi frukost med varma frallor ur ugnen och Carsten påpekade att han hade jätteont i nacken. "-Vilket sammanträffande!" sa jag då, "för du har en massage bokad till 12:20". :) Kunde ju inte bli bättre, så vi gjorde oss i ordning och åkte ner till Sinnesro spa vid Drottningtorget, som jag kan rekommendera alla dagar i veckan! Vi var där i februari också för en spa dag och det är så lyxigt så man vet knappt till sig. Carsten fick en rygg och nack massage medan jag satt i en fåtölj i ett annat rum och lyssnade på avslappningsmusik och bara njöt av doften av aromaoljor.

Efter massagen hade vi lite fria aktiviteter, vi spelade lite stryktips ihop, och hade faktiskt 10 rätt och vann 48kr, Sedan gick vi på stan och födelsedagskillen bjöd på lunch. Carsten köpte en ny skjorta att ha på kvällen. Jag hade bara sagt att vi skulle äta på restaurang och att han skulle vara finklädd, men inte var vi skulle.

Vid 19 tiden tog vi bilen ner till Davidshall och tog en en öl och en alkoholfri Cosmopolitan på Restaurang Davidshall, innan vi fortsatte till vårt bokade bord på Atmosfär. Väldigt tjusig restaurang med ett lite annorlunda koncept. Alla rätter kostar lika mycket, och man beställer 1, 2 eller 3 rätter. Så jag beställde champinjonsoppa med timjan och glass och efter det anka, och Carsten åt dagens sallad med bland annat kantareller och sedan entrecote. Man fick bara det som stod på menyn dock, lite förvånande att det inte fanns några kolhydrater på tallriken (t ex potatis till entrecoten eller dyl), och inte fanns det att beställa vid sidan om heller. Men det var fantastiskt gott. Till dessert tog Carsten snickerskaka och glass och jag tog äppelkompott.

Tanken var att vi skulle gå på kasinot efter middagen, men efter ett par varv runt gamla väster utan att hitta en enda liten parkeringslucka gav vi upp och åkte hem och spelade på expekt.com istället :). Vi kanske skulle tagit vinken och sparat pengarna för vi vann ingenting. Men det var en väldigt mysig dag och framför allt kväll.

Igår hade vi 4 timmars visning på lägenheten. Det var 11 nya sällskap denna gång (förra gången var det ju 9), så vi får se om vi får något bud under dagen idag. Jag var precis inne på mäklarens hemsida och sidan med vår lägenhet har trots allt visats hela 2815 gånger! Så man tycker ju att någon av alla dem borde vilja köpa den.

Idag får jag lägga om växeln. Senaste veckorna har cirkulerat helt kring födelsedag och lägenhetsvisning och mammas besök. Det har varit kul men nu börjar jag känna lite press att få ordning på Maximilians grejor, skriva förlossningsplan och tvättkorgen svämmar över av ren försummelse.

2 kommentarer:

Carola sa...

Hej på er!
Du ordnar och fixar och donar, hinner du med någon vila också? För det är du ju väl värd:)

Rebecca sa...

Ah nä, vila är tråkigt ;). Har ju gått hemma i 21 veckor nu och det blir lätt tradigt i längden.