*Brrrrrrrrr*, BVC och Baciller

Här är det svinkallt! Och jag menar inte ute. Vår bostadsrättsförening har kommit på i mörkaste november att det behöver lagas några rör, så de har sonika stängt av värmen sedan i torsdags!! Helt sanslöst, men som tur är kunde Carsten efter första huttrande dygnet införskaffa ett par el-element på jobbet som nu står i sovrummen. Resten av lägenheten värms av ugnen och elektroniken i stort sett.

Naturligtvis är vi lite små förkylda uppe på detta, mest Ciaran men även jag och Carsten har varit lite rossliga i halsen och hur kul är det då med iskall lägenhet?

I fredags var BVC-sköterskan här på hembesök. Hon var jättetrevlig men hade väldigt svårt för att Ciaran inte heter Kevin. Jag sa Ciaran säkert 6-7 gånger och hon envisades att kalla honom Kevin. Men det var ju inte Ciaran hon egentligen var här för att träffa utan Maximilian. Han var på strålande humör och vågen visade 3480 g denna gång. BVC-sköterskan tyckte det var strålande och alla andra frågor vi hade runt torrhet och prickar var 'fullt normalt'. Så nu ska vi få komma på besök på BVC i slutet av veckan igen för ny vikt och då ska nog Kevin få följa med för att väga sig och kolla synen eftersom han aldrig kom iväg på sin 4års kontroll.

0 kommentarer: