Andra morgonen på nya adressen

Här sitter jag med mitt morgonkaffe efter att ha vaknat för andra gången i vårt underbara, fantastiska nya hem. Det är fortfarande lådor överallt, men nu har vi fått ihop både nya Ikea soffan i allrummet och matbordet och stolarna från Mio. Ciaran är redan ute och springer i trädgården. Det var helt obeskrivligt att gå ut med soporna imorse (ja faktiskt) och sedan kunna komma in igen och ropa "Ciaran skynda dig och klä på dig, det är jättehärligt ute!" för att bara öppna dörren och låta honom springa ut. Nästan lika obeskrivligt som när vi kom hit i måndags och han öppnade bildörren och det första han sa var "Mamma jag springer ut i trädgården", var på han sprang som en kalv på grönbete genom grinden och ut på gräsmattan med armarna rakt ut som ett flygplan!

Nej här kan jag inte sitta och såsa. Jag har fortfarande måååånga lådor att packa upp. Just nu är Carsten på banken och lämnar över nycklarna till den nya lyckliga ägaren till vår lägenhet. Jag hoppas han vaknar med samma känsla om ett par dagar.

4 kommentarer:

Carola sa...

Jag gläds så med er :)

Martina sa...

Gud va skönt att ni är på plats och bara kan börja bo in er! Härligt för er alla att kunna pusta ut och leka i er egna trädgård i vårsolen! Ha en underbar helg och lycka till med uppackningen!

Cornelia sa...

Så härligt det låter! Soporna kan slängas utan att få träningsvärk efteråt medans barnen är på grönbete. Härligt!
Hälsa alla och hoppas att ni kommer trivas super i det nya huset!

Carola sa...

Vad har hänt?! Hoppas inget allvarligt? Det är ju en hel vecka sen du skrev på din blogg Rebecca...! Behöver du hjälp med att packa upp eller passa barnen, bara ring, tveka inte! Kram Carola :)