Knatterapport

Stackars barnen har inte blivit nedpackade i bananlådor. På sistone har det blivit väldigt mycket hus och flyttinlägg och inte så mycket knatterapporter. Men idag sitter jag här med två hostiga, snuviga pojkar som turats om att hålla mamma vaken hela natten.

I lördags var vi en sväng hos farmor och farfar och grillade. Vår första grillning för säsongen och oj vad gott det var. Det var väldigt trevligt också, att få komma bort från bananlådorna och få umgås lite med farmor och farfar som vi annars träffar allt för sällan.

Ciaran är nu mer välbehöveligen nyklippt. Det låg nog tre gånger så mycket hår på golvet mot vad som var kvar på huvudet efteråt. Här är det lite morgonfrisyr, men snygg ändå...



Maximilian jobbar på med sina smakportioner och det börjar gå riktigt bra. Nu när tand nummer 2 syns under tandköttet och kommer poppa fram vilken sekund som helst måste man ju lära sig äta riktig mat med sked och nu har vi börjat fatta galoppen att man ska öppna munnen också när skeden kommer. Bordsskicket får vi nog däremot jobba lite mer på. Så här stilig blir man av att äta sötpotatis, som tillsammans med morot hittills har gått hem bäst.

0 kommentarer: