Semesterrapport

Egentligen gör vi inte så himla mycket, men det har ändå inte blivit av att jag har skrivit något. Vi försöker förgäves ta vara på de soltimmar vi får och förväntar oss hela tiden att det ska regna. Vi kom fram till att detta är ett problem. Väderprognosen är så dyster att man hela tiden förväntar sig att det ska bli dåligt väder, sedan sitter man vid slutet av dagen och säger "Jaha, idag borde vi ju ha åkt till stranden".

Istället har vi shoppat en hel del. Vi har köpt två stycken Expedit bokhyllor till Ciarans rum, som jag har skruvat ihop. Det blev jättebra och med gardiner och lite småpiff så är hans rum snart klart.

Tidigare i veckan tog vi tåget över till Köpenhamn och shoppade. Eller det var tanken, men danska kronan piskar ju svenska kronan med 153%, så det blev väldigt lite inköpt. En klänning till mig och en tröja till Maxi men en väldigt trevlig dag i vilket fall. Vi gick Ströget från ena änden till den andra, sedan avvek vi på lite smågator där vi bland annat hittade en jättefin barnaffär med både leksaker och kläder. Carsten sa att han aldrig varit i Danmark utan att ta en öl, så vi var ju tvungna att ta varsin öl på en uteservering. Det var ljuvligt! Jag kan knappt minnas sist jag fick dricka en öl på en uteservering... sommaren 2007 någon gång.
Ciaran har jättekul på sitt sommarlov hos mormor. Han ringde häromdagen och frågade om han inte kunde få stanna hos mormor till jul! De har bland annat varit på High Chaparall och träffat riktiga indianer och cowboys, varit i Borås djurpark och han har dragit upp sin första riktiga fisk på metspö i mormors damm.

Vi längtar dock till söndag när han kommer hem och har då med sig mormor, moster Tina och morbror Tobbe och kusin Sigrid.

0 kommentarer: