Shopping och lunch - very metro

Idag har vi varit en sväng på stan och ätit lunch på Moccasin. Vi parkerade på gamla väster och gick gågatan upp. Det är lite "fel håll" från hur vi alltid har gått i och med att vi tidigare bodde i andra änden av gågatan, men det var ju kul att göra det lite annorlunda. Det blev bara ett inköp, ett rött Tommy Hillfiger-linne på rean på Spirit Store. När Maximilian tröttnat på att gå i affärer gick vi ner till Moccasin. Det är alltid lite speciellt att äta där för vi åt brunch där första gången jag var i Malmö. Idag tog jag en stekt sillamacka och Carsten tog en räkmacka och till efterrätt blev det världens kladdigaste, och säkert även godaste, kladdkaka.

Sen hotade regnet genskjuta oss på vägen tillbaka till bilen, men vi klarade oss. Ikväll blir det filmkväll. Vi stannade på Hemmakväll och hyrde 3 blu-ray filmer; Burn after reading, Benjamin Buttons otroliga liv och The Spirit.

Och så kan jag stolt rapportera att det nu är över en vecka sedan Carsten rökte sin sista cigarett! Han hävdar dock fortfarande å det bestämdaste att det inte är ett seriöst försök att sluta utan bara ett roligt expriment för att se hur länge han kan gå utan. Typ 50 år eller så hoppas ju jag.

0 kommentarer: