Måndag igen...

...vilket betyder babysim och dagis. Babysimmet var jättekul precis som förra gången och idag stannade vi kvar och Maxi åt sin lunch med de andra bebisarna efteråt. Vi bestämde med de andra mammorna och bebisarna att vi ska börja fika efter simmet från och med nästa vecka.


Efter simmet gick jag och Maximilian på stan och shoppade. Vi köpte en ny dagisryggsäck till Ciaran. Han hade beställt en i form av Blixten McQueen och tursamt nog hittade vi exakt en sån han ville ha. På dagis hade de varit på äventyr och letat långa pinnar att använda till att göra käpphästar. På onsdag ska de måla pinnarna och så ska de gärna ha med sig en gammal strumpa och lite annat att göra hästhuvud av.


När vi kom hem hade båda pojkarna fått post. Var sitt kort från mormor! Ciaran fick ett rött kort med en luden spindel på och Maximilian fick ett kort i form av en lila elefant. Ciaran tyckte det var jättekul att få post men Maximilian uppskattade verkligen sitt kort och har lekt med (och tuggat på) det ända sedan vi kom hem.


0 kommentarer: