Olidligt

Carsten pratade med mäklaren igen igår eftersom det inte kommit fler bud under dagen. Det visade sig att det hade kommit ett bud till, men mäklaren hade inte godkänt det eftersom det bara var 5000kr mer än vårt, det verkar som om det andra parets övre gräns redan var nådd. Men så väntade han besked från 2 par till som skulle bestämma sig under dagen idag. Det känns inte som om de är så jätte på hugget om de behövde ända till onsdag på sig att bestämma sig.
Så det kan ju tyckas positivt, om ingen budar över oss... men då menar mäklaren att de kommer att visa lägenheten igen på måndag. Blir det fortfarande ingen budgivning, så tar de eventuellt vårt bud då. Känns lite konstigt i och med att vårt bud faktiskt är på begärt pris. Vi har ju dock varit beredda på en budgivning hela tiden.

Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning för ultraljudet. Och just i skrivande stund kliver nog Ciaran på bussen till Skånes Djurpark. Det var det första han frågade när vi kom till dagis idag: -Var är bussen?! Synd bara att vädergudarna valt just idag att börja vela. Enligt väderprognosen ska det bli mellan 15 och 20 grader och risk för regnskurar. Och instruktionen från dagis var 'kläder efter väder' men 15 grader är ju kallt medan 20 grader är shortsväder... regnstövlar eller gympadojjor? Det blev gummisar... Just nu skiner solen.

0 kommentarer: