Pepparkaksgubbar och glada bebisar

Ja det är inte lätt att komma till att blogga. Ska erkänna att det inte alls beror på att inget kul händer utan det råder viss lathet bakom senaste tidens bloggbrist. Klart mycket händer. Idag ska vi till BVC igen och se hur mycket lillklumpen lagt på sig sedan sist. De senaste två nätterna har han sovit mycket bättre än vanligt. Istället för att vakna varannan timme har han lyckats sova 4 timmar i sträck och sedan bara vaknat ytterligare en gång till efter det. Man känner sig nästan mänsklig igen!

I helgen hade jag mina föräldrar här. Allihop! Det var väldigt trevligt. Det händer ju inte särskilt ofta... total solförmörkelse inträffar nog oftare. Nu är det bara syrran med familj som inte träffat Maximilian än, men det ska de få göra i mellandagarna.
Annars är det full rulle med att bli redo för jul. Önskelistor är skickade, några julklappar inhandlade och pepparkaksdräkten tvättad och redo för dagislusse på fredag. Ciaran övar för fullt på sångerna och än så länge sitter i vilket fall 'Sankta Lucia' och 'Pepparkakssången'.
Maximilian har fullt upp han också. Han har börjat le och skratta, speciellt åt pappa, och är en riktig liten pajas. Har ännu inte lyckats fånga ett klockrent leende på bild, men här är i alla fall en bild på en väldigt glad bebis.


0 kommentarer: